Varje legend har sin början


Huski Chocolate går in som ny huvudpartner för Hammarby Fotboll, och de börjar nu skriva på sin gemensamma historia. För att visa det hårda arbete som ligger bakom både den individuella spelarens resa till toppen, och företagets strävan att blir störst inom sitt segment lanseras samarbetet under parollen “Every legend has a beginning”. Konceptet är en förlängning av Huskis tidigare arbete för att hylla alla hårt satsande ungdomar på vägen mot sina drömmars mål, och alla legender som faktiskt tagit sig dit.

För att illustrera detta valde vi att lyfta fram både en spelare som gjort hela resan fram till a-laget inom Hammarbys led, men också en av alla de ungdomsspelare som drömmer om att få göra samma sak. Alla legender har sin början någonstans, och vem vet hur många som i detta nu tar sin början på Söders alla träningsplaner, elljusspår, garageuppfarter och utegym.

Huski Chocolate går in som partner till hela föreningen och kommer att pryda matchtröjorna för både dam- och herrlaget. Kampanjen innefattar en lanseringsfilm som kommer att gå i Sociala Medier samt i Hammarbys egna kanaler, övriga SoMe-annonsering samt arenakommunikation.

(Och är det någon som undrar om sambandet mellan fotboll och choklad så refererar vi vänligen men bestämt till Ernst Rolfs gamla slagdänga “De’ ä’ grabben med chokla’ i.” Ett nytt samarbete tar sin början och dam, herr och ungdomsspelare kommer alla att vara laddade med choklad.)

Svenska språkets ans och form och elegans,
går ej efter skademisk lista.
Nya uttryckssätt kommer titt och tätt,
detta uttryck lär visst va’ dent sista:
De’ ä’ grabben med chokla’ i,
must och märg det ska’ de’ va, i.
Ärans språk och just med detta krav,
har Anderssonskans Kalle heder av.
Att ha upptäckt va’ de’ va’ i.
De’ ä’ grabben med chokla’ i,
Moder Svea, stolt du vara kan
så länge du har så’na barn som han!