Gillar du projekt? Gillar du att leda? Då har vi jobbet för dig!

IK Stockholm söker projektledare

Nu söker vi på IK Stockholm en operativ projektledare som vill vara med att bidra till att utveckla våra affärer och till en ännu bättre stämning på jobbet!

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet från byråvärlden eller motsvarande erfarenhet från en inhouse-avdelning. Viktigt är att du har digital kompetens och kan projekt- och produktionsleda integrerade kampanjer där ägda, förtjänade, köpta och sociala kanaler alla är lika viktiga. Andra plus är en nyfikenhet inför ny teknik och nya sätt att använda den för att kommunicera. Dessutom tror vi att tydliga målsättningar och löpande uppföljning är en barnlek för dig.

Utöver detta är det viktigaste för oss att alla som jobbar på IK ska trivas och känna att de har hittat rätt. Därför tror vi att det är bra att man i den här rollen är driven och tycker att det är en kul och en naturlig del i jobbet att hålla en löpande kontakt med våra kunder gällande både pågående projekt och framtida behov.

Låter det som något för dig får du mer än gärna skicka din ansökan till jobb@ikstockholm.com så tar vi en kaffe och pratar lite om tjänsten och vad allt det här innebär i praktiken.

Om oss

IK Stockholm är en oberoende kreativ reklambyrå som funnits sedan 2002. Vår uppgift är att beröra människor utifrån deras behov, önskemål och livsstil, oavsett om det handlar om produkter, tjänster eller idéer. Vi är experter på strategi, kommunikation och reklam som bygger varumärken och driver försäljning för tjänsteproducerande företag, B2B-företag och ideella organisationer. Vårt sätt att göra detta är att förstå mottagaren bortom stereotypen och sätta upplevelsen i fokus.