DET HÄR ÄR IK STOCKHOLM

IK Stockholm är en oberoende kreativ reklambyrå som funnits sedan 2002. Vår uppgift är att beröra människor utifrån deras behov, önskemål och livsstil, oavsett om det handlar om produkter, tjänster eller idéer. Vårt sätt att göra detta är att förstå mottagaren bortom stereotypen och sätta upplevelsen i fokus.

IK Stockholm är experter på strategi, kommunikation och reklam som bygger varumärken och driver försäljning för tjänsteproducerande företag, B2B-företag och ideella organisationer. För att nå dit så hjälper vi ledningsgrupper och beslutsfattare genom hela processen, från målformulering till förankring och lansering. Och vi gör det utifrån en egen modell för varumärkesplattformar, där ord ligger lite närmare handling.

Vi tror att koncept och kampanjer kräver insikter om målgruppen, deras utmaningar i vardagen och vad våra uppdragsgivare kan göra för att underlätta. Förstår vi det, så vet vi att det finns något att berätta. Något viktigt, förvånande, roligt, känslosamt, kittlande, häftigt, provocerande, saftigt, idéväckande eller unikt. Och det är då som kommunikation blir både relevant och spännande.

Kontakta oss så ses vi och berättar mer.

Årets Byrå guld 2010, 11, 12, 20
Årets Byrå silver 2018, 19
Årets Byrå brons 2013, 14, 15, 17