Ny sajt för KTH Executive School

KTH Executive School har blivit med ny webbsajt. Det är ett samarbete med HeyJay där vi på IK Stockholm haft det övergripande ansvaret för UX, innehåll och projektledning och HeyJay grafisk design, front-end och back-end kod. Plattformen är WordPress och temat är så klart specialbyggt för KTH Executive School.

Uppdraget var att skapa en modern, användarvänlig och administrativt villig sajt. KTH ES behöver kunna lägga till, samt ta bort, kurser och utbildningar, uppdatera på befintliga utbildningar. Lägga till bilder och annan information om frekvent måste uppdateras. Och sajten behöver vara på två språk med deras internationella koppling till utbildnings- och näringslivet. Men som med all webb blir arbetet aldrig helt klart. Det mesta ska kunden hantera själv, vissa saker så som optimeringar och ändringar i kod hjälper vi och HeyJay till med.

IK Stockholm och KTH ES har ett samarbete som sträcker sig några år tillbaka. Framförallt har vi anlitat personer från KTH ES som sakkunniga i projekt för andra kunder som fokuserar på teknik, it, digitalisering och samhällsutveckling. Och vi har en stående plats som gästföreläsare på kursen i marknadsföring på programmet Industriell Ekonomi.

Besök KTH Executive Schools nya sajt.

Tags: