Man glömmer inte det viktigaste!

Inför Hammarby Fotbolls förnyelse- och försäljningsperiod av säsongskort för 2019 har IK Stockholm tagit fram kampanjfilmer, enheter till sociala medier samt bannerkommunikation till hemsida och nyhetsbrev i enlighet med det återkommande konceptet “Man glömmer inte det viktigaste i livet”. Filmerna, med regi av Eddie Åhgren på FLX, uppmärksammar vad som verkligen är viktigt här i livet, och att man inte glömmer det som betyder allra mest.IK har även varit involverade i utformning av årets säsongskort, genom koncept, art direction och formgivning.

Kärlek, gemenskap och respekt förenar Bajare och därför pryds årets säsongskort av olika personer från ungdomslagen, herrarna och damerna samt av olika klubbikoner. På detta sätt vill klubben bidra till alla som är en del av Hammarby Fotboll ska känna till deras historia, likväl som som vara engagerad i dagens framgångar och se med tillförsikt på återväxten av både supportrar och spelare i Söderort.

Kampanjen går i Hammarby Fotbolls egna kanaler. Hammarby-TV, redaktionellt på hemsidan samt i deras sociala kanaler. Kampanjen inleddes den 16 januari och avslutas den 28 februari i samband med att nyförsäljningen av säsongskort avslutas.

Produktionsbyrå FLX
Regi: Eddie Åhgren
Exekutivproducent: Therese Pettersson
Produktionsledare: Nathalie Bergdahl
Fotograf David Hellman
B-foto: Isak Lennström
Dit: Tobias Andersson
Elektriker: Johan Gärskog
Ljudtekniker: Stefan Brag
Rekvisitör: Gisela Rydberg
Make/kostym: Sara Edlund
Produktionsassistent: Magnus Jonth
Klippare: Gustav Öström
Post: Media Monks

Tags: