Ideella organisa­tioner

IK Stockholm har sedan första dagen haft som uttalad strategi att en del av vår kundmix skall utgöras av rikstäckande eller internationella ideella organisationer vars verksamheter är angelägna och opinionsbildande. I skrivande stund jobbar vi med Amnesty Sverige och Cancerfonden, men vi har tidigare varit anlitade av bland andra BRIS, Unizon med flera.

IK Stockholm har varit huvudbyrå för Amnesty Sverige sedan 2002 och ansvarar för en stor del av deras kommunikation. Allt ifrån stora rikstäckande kampanjer och aktivistmaterial till medlems-, rekryterings- och insamlingsbearbetning. Under vår tid tillsammans har vi ökat antalet medlemmar från ca 30 000 till fler än 100 000 och insamlingsresultaten har ökat avsevärt både i kampanjer och gåvor från medlemmar och ickemedlemmar. Vi har blivit mångfalt belönade för våra kampanjer, bland annat med guldlådan, årets art director, månadens kampanj mm.

Kontakta oss om du vill ha mer detaljerad information om vad vi gjort för Amnesty, eller om du vill veta mer om hur vi jobbar med ideella organisationer.